Klara och Jag

|
Pop

När Klara & Jag släppte debutsingeln ”Samma GamlaNätter” placerade den sig direkt på 1:a plats på Spotifys virala lista ochde har med sina solklara texter och härliga popmelodier lovordats av likvälpubliken som kritikerna.

Efter debuten kom nästa singel; ”Fake It Til You MakeIt” och föregick EPn ”Storyn Of My Life” som släpptes i höstas. På EPnfanns även låten ”Gamla Stan” som popduon skrev tillsammans med GustafNorén och Olle “Faråker” Blomström. I samband med releasen spelade de förett utsålt Debaser och höll en egen konsert på Pop House i Stockholm.

Det är många som vill alliera sig med den talangfulladuon Klara Wörmann och Johanna Frostling och musikvideon till ”Måste jag dö?”skapas tillsammans med ingen mindre än Fucking Åmåls AlexandraDahlström och guldbaggenominerade MalinGutke som tidigare jobbat med b.la. Silvana Imam,Benjamin Ingrosso.

Om det skulle finnas någon good girl-aura hosduon Klara & Jag så skakar de heltklart av sig det sista med nya singeln ”Måste jag dö?”. En röjig poplåt somskrevs en regnig dag och handlar om en relation med en person som tar enför givet. Låten släpps på fredag den 19 april och ärskriven tillsammans med bandet Hemliga klubben, producerad av GustavGällhagen och mixad av Simon Nordberg.