April 26, 2018
FYRA NYA SAMARBETSPARTNERS KLARA! 🎉💃

Att Peace & Love under hösten haft det tufft har varit svårt att missa. Återkomsten har varit snårig och det har tagit blod, svett och tårar, och dessutom lång tid att ta sig tillbaka. Nu börjar efterdyningarna efter bakslagen lätta och organisationen känner sig återigen stadig och på framfart. Det är därför med glädje Peace & Love nu kan presentera fyra nya starka samarbeten.

Först och kanske störst ut är Ekman Event AB, som har ingått ett leveransavtal avseende uppbyggnaden av festivalområdet. Detta förebygger vidare ekonomisk oro och stärker organisationen med kompetens. “Det är fantastiskt att få möjligheten att vara en del av återetableringen av festivalen. Nu är det bara att tuta och köra”, säger Patrik Ekman, ägare Ekman Event AB. Patrik Ekman har tidigare varit leverantör i mindre omfattning, men tar nu steget att fullt ut bli huvudleverantör för festivalens område.

Mix Megapol går in som organisationens andra huvudpartner efter teknikföretaget Lenovo. Samarbetet mynnar bland annat ut i att Peace & Love får stöd med ännu en kommunikationskanal för marknadsföring. “Nu hörs vi i hela Mellansverige! Det tycker vi är jättekul. Och det är också ett tecken på att vi nu tar nästa steg.”, säger Magnus Borg, verksamhetsledare, Peace & Love.

Resan till och från festivalen är en viktig del av upplevelsen, därför presenteras SJ AB som officiell resepartner. “Intresset är stort för årets festival och det känns bra att kunna erbjuda våra besökare ett smidigt och hållbart sätt att ta sig till och från festivalen”, säger Magnus Borg. Samarbetet innebär även en rad andra aktiviteter på festivalområdet som skapar mervärden för besökarna.

Ny budskapspartner är hjälporganisationen War Child. War Child arbetar med barn i 14 krigsdrabbade länder, bland annat med stöd och undervisning. Samarbetet börjar i insamlingar och aktiviteter tillsammans. Peace & Love och War Child planerar även att bygga ut samarbetet framöver och hitta nya engagerande vägar att koppla samman de båda verksamheterna på.

"Vi är mycket glada över samarbetet med War Child", säger Anna Norman, koordinator, Peace & Love, "Peace & Love grundades med ambitionen att göra världen bättre. För oss är det här det första stora steget mot att faktiskt göra det sedan nystarten, och tillsammans kan vi göra ännu mer.”

“War Child och Peace & Love har samma grundvärdering: att vi alla, oavsett vilka vi är, är lika mycket värda. Och precis som Peace & Love jobbar vi mycket med musik och kreativitet i våra projekt världen över”, säger Emilia Molin, Sverigechef för War Child. “Det är därför det här samarbetet  matchar oss båda så bra.”

Peace & Love 2018 pågår 5–7 juli i Borlänge. Hittills är bland andra Inner Circle, Oskar Linnros, Thåström, Linnea Henriksson, Otto Knows, Petter, Molly Sandén, Darin, Tjuvjakt och många fler klara för sommarens fest! Biljetter och lineup på peaceandlove.se.

FLER NYHETER