May 13, 2018
FORUM | Årets tema: VALET ÄR DITT! 💪

Nu kan vi med glädje presentera årets Forum! 🎉😎 Med forumet skapar vi en plattform där vi tillsammans kan lyfta och ta itu med tuffa frågor.

Valet med stort V - riksdagsvalet, den 9 september 2018 - närmar sig med stormsteg. I år väljer vi därför att fokusera på just valet och vad vårt lands partier står för, genom temat “Valet är ditt!”.📢💪 Vi vrider och vänder på medborgarskapet, rättigheter, skyldigheter och självaste begreppet frihet. Vad är det egentligen, och vems frihet räknas i dagens samhälle? Vad betyder din rösträtt och hur tungt väger din röst?

Forumet består av paneler, föreläsningar och workshops, där ni som besökare får lyssna på och interagera med politikerna. Nytt för i år är att forumet får en central plats på Athena, folkets parks fasta scen. Vägg i vägg har vi ännu en nyhet i form av Forumtorget, där våra politiska partier ges möjlighet att ha sina montrar. Där kan du möta politikerna, mingla och ställa frågor. Är du osäker på vilka som förtjänar din röst? Vårt forum är den perfekta platsen för dig!

Återkommande är Budskapstorget som består av organisationer som på olika sätt jobbar för en bättre värld. Många av aktörerna kommer dessutom sitta med i panelerna på forumet för att vi ska kunna gå till botten med viktiga frågor utifrån olika vinklar och perspektiv.

Vi uppdaterar med mer information löpande fram till festivalstart! Håll utkik!🔥

FLER NYHETER