June 10, 2019
Festivalkartan för 2019 är här!

Självklart är musiken i absoluta centrum under Peace and Love, men att besöka oss är ännu mer än så!

Festivalområdet är fyllt med spännande ytor och krypin där du kan njuta av bland annat talare, utställare, en stunds avkoppling samt god mat och dryck bland annat. Här nedan kan du läsa mer om en del av det som finns att upptäcka och ta del av:

Bandutlämning
Sommarens härligaste helg börjar vid vår bandutlämning. Här byter du din biljett mot ett festivalarmband som är nyckeln till en helt ny värld av musik, gemenskap, fred och kärlek som startar i samband med att du går genom vår Entré.

Utopia
Under Peace & Love kommer du med största sannolikhet vid flera tillfällen att besöka vår största scen Utopia. Här samlas både svenska och internationella stjärnor, som gör sitt allt för att du ska få en oförglömlig festivalupplevelse!

Fantasia
På scen 2, mer känd som Fantasia, kan du skapa musikminnen för livet med hjälp av artister du säkert hört förr, men kanske ser live för första gången hos oss. Slut ögonen, spetsa öronen och njut av sommaren, stämningen och musiken!

Venus
På vår lite mindre scen Venus har du chans att höra lokala band och artister. Några känner du igen, några blir dina nya favoriter vars låtar kommer på gå repeat långt efter att de sista tonerna från helgens festival klingat ut.

Athena
Athena
var en mäktig gudinna som i den grekiska mytologin var beskyddare av bland annat vishet och hantverk. Därför har scen 4 passande nog fått bära just hennes namn. Här kan du nämligen ta del av talare och organisationer som engagerat berättar om sina hjärtefrågor. Kanske finner du som lyssnare att du stärkt eller ändrat åsikt i samband med ett öppet sinne.

Shangri-Li
Välkommen ska du därefter vara till en paradisplats fylld av mystik, värme, avslappning och spännande möten. En plats som sägs ha sitt ursprung i dalgångarna bland bergen i Tibet, där evig ungdom regerar och där du som besökare enkelt finner din plats bland gamla bekantskaper och nyfunna vänner. Välkommen till Shangri- La! Här kan du som fyllt minst 18 år njuta av god dryck tillsammans med andra glada festivalbesökare.

Food Court
Hungrig? För att låta humöret stråla ikapp med sommarsolen, behövs rejält med påfyllning av både mat och vatten. Båda delarna finner du i vår Food Court, där många av världens olika matkulturer bjuder dig på en riktig smakresa. Vad sägs om spännande vegrätter, traditionell hamburgare, langos eller kanske en mumsig eftermiddagsfika med färska munkar? Det och mycket mer finns att ta till när det kurrar i magen!

Eden
Området Eden är, precis som namnet antyder, en mycket speciell paradisisk plats där du behöver ett särskilt VIP- band för att få njuta av den förbjudna frukten. Visa det i entrén till lustgården, och en helt ny värld öppnar sig för den som törs…

Budskapstorget
Budskapstorget kan du integrera och samtala med organisationer av olika slag. Vi brukar säga att Budskapstorget är festivalens själ, där vårt budskap Fred & Kärlek genomsyrar hela torget. Säkert träffar du många förtrogna som ger dig en annan eller förstärkt syn på både bekanta och nya samhällsfrågor.

Camping
Självklart behöver du slumra några timmar för att orka njuta av festivalen på bästa sätt. Då är du varmt välkommen till vår Camping! Oavsett om du njuter av en god natts sömn i medhavd husvagn, tält eller husbil, hoppas vi du trivs på vår camping. Sov så gott!

FLER NYHETER