June 29, 2018
DJ SNAKE TILL PEACE & LOVE!

VÄRLDSARTIST TILL PEACE & LOVE!

Med en dryg vecka kvar till festivalen börjar släpper Peace & Love världsartisten DJ Snake som pricken över i:t på ett redan fullspäckat program. 

“ -Vi är sjukt stolta över denna bokning.”, säger Magnus Borg, verksamhetsledare för festivalen. “Nu är vi tillbaka på riktigt! Eftersom vi vet att många ungdomar från hela landet vill se DJ Snake så väljer vi att släppa fri camping till alla som köper ett 3-dagars festivalpass. Använd koden DJSNAKE för att ta del av erbjudandet!”

– “I ett musikälskande land som Sverige är det lätt hänt att man får se samma artister år efter år, så vi tänkte att vi bokar någon som inte har varit här tidigare. Att DJ Snake väljer att köra sin första spelning i Sverige hos oss är en stor ära!”, fortsätter Magnus.

Redan 2012 började DJ Snake fånga omvärldens uppmärksamhet då han blev Grammy-nominerad efter att ha producerat på Lady Gagas hit-album Born This Way. Efter att dessutom ha mixat Kanye Wests New Slaves så började förfrågningar om egna singlar öka markant.

Så i december 2013 var det dags för DJ Snakes första singel i samarbete med ingen mindre än Lil’ Jon. Megahiten Turn Down For What blev en en av 2014 största hits och spelades på både festivaler och nattklubbar världen över. Kort därefter gick DJ Snake in i studion med Dillon Francis och skapade ”Get Low” och remixade senare samma år även Aluna Georges You Know You Like It. 

Efter att streamingarna ökat och spelningarna blivit större så blev det till slut 2015. Året som skulle göra DJ Snake till en av de största producenterna någonsin i sin genre. 2 mars släpptes Lean On i samarbete med Major Lazer och MØ. Låten blev en av de första låtarna som nådde en miljard spelningar på Spotify och är nu den fjärde mest spelade låten någonsin. 

DJ Snake stannade dock inte där, han fortsatte bevisa sig med att släppa singlar som Middle (ft. Bipolar Sunshine), Talk (ft. George Maple) och Let Me Love You (ft. Justin Bieber) som alla tillhör det succéartade samt stjärnspäckade debutalbumet Encore.Peace & Love välkomnar DJ Snake och ser fram emot en show Borlänge sent kommer att glömma.

FLER NYHETER