Programsymbol

FUNKTIONÄR

Det är du som funktionär som är en stor del i arbetet med att skapa en trivsam, härlig och positiv festivalmiljö! För oss är alla funktionärer guld värda och vi kan inte göra det utan er!

Som funktionär blir du en del av ett härligt gäng och får massor med nya vänner. Några saker du kan få göra är att bygga tält, scener, smycka festivalen, jobba med säkerhet och i våra matområden.

Alla funktionärer får ersättning i form av ett festivalarmband som kan nyttjas under hela festivalen, när du inte jobbar. Som funktionär arbetar du 18–24 h fördelat på 2–3 arbetspass. Vi garanterar att du får minst en festivaldag ledig. Är du över 18 år kan det förekomma nattpass. Självklart bjuder vi på mat och fika när du jobbar.

Du ska ha fyllt 18 år för att få arbeta som funktionär, men vi kan även erbjuda funktionärsarbete om du är 16 år och målsman skrivit på avtalet.​

FÖRENING

Även föreningar behövs till festivalen. Här kan t.ex. ditt fotbollslag medverka för att bygga upp området osv. Detta görs mot ersättning och din förening behöver bidra med gruppledare. Vill din förening få lite extra klirr i kassan?

Kontakta funktionar@peaceandlove.se så återkommer vi så snart vi kan.

Flamma

PEACE & LOVE ARMY

Army är en medlemsförening där vi samlar eldsjälar som vill hjälpa till och vara en del av själen i Peace & Love. Army begränsas inte enbart till festivalen utan även till året runt aktiviteter som projekt och kampanjer. Som Army får du möjlighet att hjälpa till mer och längre, och under hela året. Vi umgås och har roligt och tillsammans gör vi stordåd!

För att vara med i Peace & Love Army behöver du vara 18 år. Anmäl dig genom formuläret så kontaktar vi dig för en träff eller ett skypemöte!

FUNKTIONÄRSINFO

​VÅR VÄRDEGRUND

​Vår festival har sin grund i rättvisa, miljö, fred och kärlek. Vi tror på alla människors lika värde och accepterar ingen form av rasism eller diskriminering.​

​FÖRSÄKRING

​​Under festivalen är du försäkrad via Peace & Love. Försäkringen täcker skador under arbetstid.

​VILKEN TYP AV FUNKTIONÄRSARBETE FINNS DET?

​Arbetet för funktionärer är fördelat på olika arbetsområden:

- ​Uppbyggnad: bygga stängsel, scener och resa tält

- Utsmyckning

- Funktionärshantering: incheckning, information och support

- Entrépersonal: biljettkoll, visitering

- Personal i mat- och öltält

- Städning

- Säkerhet: område och scener

- Artistservice

BOENDE

Vi erbjuder obegränsat med plats på vår funktionärscamping för alla våra funktionärer.

VAD HÄNDER EFTER JAG ANSÖKT?

När du ansökt till att bli funktionär genom formuläret nedan skickar vi ett bekräftelsemejl om att du blivit antagen, där du även får avtal bifogat med dina rättigheter och skyldigheter som funktionär hos oss.

​Senast två veckor innan festivalen får du ett förslag på schema som du ska bekräfta.

​Sen är du välkommen till Borlänge för incheckning! Din ansökan är bindande efter att du har checkat in och lämnat in avtalet. Efter utfört arbete får du ett certifikat om du önskar.

Har du ansökt till någon av de andra funktionärstyperna får du först ett välkomstmail, sedan kommer vi kontakta dig personligen för nästa steg.

Vi hörs!

FRÅGOR PÅ DET?​

Mejla dem till funktionar@peaceandlove.se.