Barnens Peace & Love

På Peace & Love finns det något för alla, även för de allra minsta! Vår egen fantastiska barnfestival, Barnens Peace & Love, håller till i Liljekvistska parken i Borlänge.

Tidigare år har denna barnfestival haft besök av clowner, trollkarlar, tuffa rockband och riktiga superhjältar. I år kan publiken njuta av ett minst lika välfyllt och spännande program med sång, dans, lek, trolleri och massa annat roligt. Det som händer på barnens Peace & Love ska tillföra barnen något positivt och ge dem nya upplevelser.

Vi vill att så många barn och föräldrar som möjligt ska få uppleva den magiska stämningen som uppstår på barnens Peace & Love, därför är självklart inträdet gratis.

FESTIVALAKTIVITETER

Hoppa hopprep, kasta bollar, rocka rockring, rubiks-kub konster, jonglera, ansiktsmåleri, hennamåleri, experimentera, utklädning, skapa med färg, slöjda med många hantverkare – gör t.ex. egna hopprep, forma egna jonglerbollar och mycket mera!

PÅ SCENEN

10.15 Marcus Berhardsson – sångäventyr
11.00 Funky Souls Crew – Breakdance
11.45 Skottes Musikteater - Barnteater Flickan i trädet
12.45 Lill Broberg – Sång, ung sångtalang från Borlänge
13.30 Filiokus Fredrik – Trollkonster

MER OM VÅRA 

MEDVERKANDE

FILIOKUS FREDRIK

Häng med trollkarlen Filiokus Fredrik på trolleriäventyr! Publikmedverkan, musik, skoj och bus. Med på äventyret är en trolleriväska fylld av överraskningar och en sköldpadda som ska försöka trolla bort sig själv. Häng med!

LILL BOBERG

Lill Boberg har trots sina 14 år hunnit med en hel del. Med egen musik har hon stått på allt från små till stora scener. Hon inspireras av händelserna i livet debutsingeln ”Jag vill göra allt”  skrev hon mitt under pågående flyktingkris och senaste släppet ”No one can stop me from you” talar för sig själv.  Hennes kalender är redan bokad med flera gig i vår och sommar, bland annat Sveriges största youtubeconvent i Stockholm, Göteborg, Helsingborg och Örebro.

Senaste singeln på Spotify!

SKOTTES MUSIKTEATER – FLICKAN I TRÄDET

En poetisk saga från 5 år som på ett unikt sätt kombinerar bildkonst, poesi, gestaltning och musik för att ta med publiken långt bort från pekskärmar och vardagsstress.

Vi förflyttar oss till en plats där flickor kan tala med träd och träd med flickor, fåglar kan bära stjärnor på ryggen och drömmar blir till verklighet. 

”Flickan i trädet” handlar om flickan som klättrar upp i den gamla eken och där möter fågeln. De tre blir vänner, leker tillsammans och samtalar om drömmar, längtan och livet.

Med nyskriven musik av Ove Zacco Andersson och Mats Jadin, bildkonst av Urban Hedin samt Olle Törnqvists poetiska text gör vi det som så länge varit Skottes Musikteaters signum: levande musikteater för barn och vuxna.